Våre dører

Knudsen Dørfabrikk tilbyr et omfattende sortiment av dører. Dørene brukes i alle typer bygg. Vi leverer dører til leiligheter, hus, hytter, kulturhus, idrettshaller, fabrikker, institusjoner og til kontorbygg.


Fra vår fabrikk blir det sendt ut alt fra rimelige lettdører til helt spesielle og kostbare spesialdører. Vi produserer også dører på spesialmål!

Våre dører leveres i ulike konstruksjoner og med ulike overflater. En dør kan være malt i ulike farger, den kan ha en overflate av tre og den kan ha en meget slitestert overflate av laminat. Her finner du mer info om dører til yrkesbygg.

Vi produserer også karmer til dørene våre. Her har vi mange ulike varianter.


Se også brosjyrene våre på venstre side!Finèrt overflate
Klikk på våre treslag i menyen til venstre for å se de ulike treslagene du kan få på dine nye dører.

Malt overflate
På bedriften har vi eget anlegg for blanding av maling. Dette gjør at vi er i stand til å lage farger i alle regnbuens farger. Over 2000 ulike for å være mer presis.

Vi bruker som standard NCS-systemet, men kan selvsagt også lage farger i RAL og Jotun.
Vi bruker vannbasert maling i beste kvalitet..

Karmer

Standard karm er hvitmalt 92mm med notspor.

Vi produserer karm i fulldybde. Dette betyr at karmen er tilpasset tykkelsen på veggen den skal monteres i. Ved å velge denne karmen, slipper du å montere utforinger - og du får et penere resultat!

Vi anbefaler alltid at karmene utstyres med dempelist, eller pakning. Les mer om dette her.

Vi tilbyr flere ulike typer terskler. Les mer om disse her.


Spesialarmer til funkishus
I moderne bygg blir det ofte beskrevet dørkarmer som skal monteres uten gerikter. I samarbeid med arkitekter har vi utviklet to ulike modeller som begge tilfredsstiller dette kravet. Se mer her.
.

.Hvit glassdør med 35dB lyddemping. Funksjonelt kan også være pent!Dør i eik finer med heltre eik karm som er fuget inn i veggen.Fulldybdekarm tilpasset tykkelsen på veggen. Her med standard anslagsterskel.
Brosjyre

___________________


Ta gjerne turen innom oss på Facebook også. Der kan du bli enda bedre kjent med Knudsen Dørfabrikk. Du finner også flere album med produktbilder.


___________________